Pakiv - România

 

Alba Iulia, Alba, ROMÂNIA
Str. Emil Racoviță, Nr. 76

Infrastructură şi servicii sociale

Centru de informare şi consiliere

 

„Centru de informare şi consiliere" cod 8899CZ-PN-III ,  cu sediul în Alba Iulia, str. Emil Racoviţă, nr.76, jud Alba, funcţionează conform Licenţei de funcţionare: Seria LF, nr. 0009984 din 25.07.2019 în cadrul ASOCIAŢIEI PAKIV ROMÂNIA, furnizor de servicii sociale acreditat conform Certificatului de acreditare Seria AF, nr. 003714 / 12.09.2016

Scopul Centrului de Informare şi Consiliere  este cel de a asigura informarea şi consilierea beneficiarilor, privind drepturile sociale şi serviciile sociale disponibile în vederea sprijinirii persoanelor vulnerabile pentru depăşirea situaţiilor de dificultate, prevenirea şi combaterea riscului de excluziune socială, creşterea calităţii vieţii şi promovarea incluziunii sociale.

 

[ citeste artiocol ]

 

Preşedintele Asociaţiei Pakiv România în Hall Of Fame-ul luptei împotriva rasismului, alături de Martin Luther King

 

Ioan Gruia Bumbu, preşedinte al Asociaţiei Pakiv România, a fost solicitat pentru o sesiune de fotografie personală în vederea participării ca imagine a luptei împotriva rasismului la o expoziţie a Birmingham Civil Rights Institute a cărui sponor oficial este James Sokol - Art Collector. În România, s-a deplasat, pentru realizarea sesiunii de fotografii, tocmai autoarea acestei expoziţii, dra Karen Graffeo, continuator al muncii celebrului fotograf american James Martin, aka Spider, - fotograf al celebrei Bloody Sunday (7 martie 1975) - de la a cărei fiică i-a adus preşedintelui Pakiv, în semn de preţuire pentru implicarea continuă în combaterea rasismului, faimoasa fotografie cu pastorul King în timpul acţiunii de protest de la Selma, orăşel din Alabama devenit emblematic în lupta pentru drepturile civile.

 

   [ citeste artiocol ]

 
 
 
 

Ştiri

 

Denumire organizație: Asociația Pakiv România

CUI: 18115500

Nr. de la Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: 42 / 27.10.2005;

Adresa poștală: Str Emil Racoviță, Nr. 76, Alba Iulia, Județul Alba

Tel. / Fax: 0258811170

E-mail: pakiv_romania@yahoo.com

Facebook: Asociatia Pakiv Romania

Persoană de contact: Gruia Ioan Bumbu


 
 
 

 

Copyright 2017 © pakiv.ro Webmaster www.virtualsolution.ro

 

http://pakiv.ro