Pakiv - România

 

Alba Iulia, Alba, ROMÂNIA
Str. Emil Racoviță, Nr. 76

SEUL: WARP 2017

 

SEUL: Președintele Asociației Pakiv România, Gruia Ioan BUMBU - Imagine pentru WARP 2017

 

În perioada 17 septembrie și până în 19 septembrie inclusiv, la Seul, Coreea de Sud, s-a desfășurat cea de-a treia ediție anuală a Summit-ului Alianței Mondiale pentru Pace (WARP).

La manifestările programate în acest an a participat și președintele Asociației PAKIV Romania, Gruia Ioan Bumbu alături de președinta organizației de tineret a Asociației PAKIV Romania, Georgia Rafaela Vușdea.

Evenimentul a reunit actuali și foști șefi de state, lideri ai organizațiilor de femei și tineret, lideri religioși, actori ai societății civile, membri ai agențiilor de presă și mass-media să rezolve problemele de război și să lanseze o eră a păcii. Printr-o varietate de conferințe, de la realizarea armoniei religioase la punerea în aplicare a unei legi internaționale pentru pace în viitorul educației pentru pace pe plan mondial, Summit-ul WARP a evidențiat sarcina fiecărui sector din cadrul societății de a crea o lume a păcii.

"Mă simt atât de onorată că în acest an voi participa din nou la cea de-a 3-a CELEBRARE ANUALĂ A WARP! Să facem acel loc un loc mai bun pentru noi, pentru familia noastră, pentru generațiile următoare! E timpul să ne trăim viața în pace!", a scris pe pagina sa de facebook Georgia Vușdea.

"Ne simțim mândri să participăm la un astfel de eveniment, dar și mai mândri că putem purta vocea păcii  într-un moment de mare importanță, în care reprezentanți de țări și culte religioase își reunesc eforturile pentru pace",  a declarat președintele Asociației Pakiv România, Gruia Ioan Bumbu.

"Asociația Pakiv Romania si ziarul online Albaiulianul RO sunt parte integrantă din mișcarea globală pentru libertatea presei și inițiativa comunitară pentru pacea internațională", a  mai adăugat acesta.

 

 

 

 

[...vezi toate anunturile ]
Data publicarii: 2017-09-20,14:34:50Data expirarii: 2017-12-01,14:34:50
Ştiri

 

Denumire organizație: Asociația Pakiv România

CUI: 18115500

Nr. de la Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: 42 / 27.10.2005;

Adresa poștală: Str Emil Racoviță, Nr. 76, Alba Iulia, Județul Alba

Tel. / Fax: 0258811170

E-mail: pakiv_romania@yahoo.com

Facebook: Asociatia Pakiv Romania

Persoană de contact: Gruia Ioan Bumbu


 
 
 

 

Copyright 2017 © pakiv.ro Webmaster www.virtualsolution.ro

 

http://pakiv.ro